![]() |
موضوعات فعال لیست کاربران جستجو |
| |
| مقاطع کارشناسي ارشد و دکتري | |
|
موضوع: یکی میخواد بخونه اما نداره.چرا؟ |
|
| نویسنده | پیغام |
|
sabze
عضو جديد
عضویت : 14 اسفند 1387 محل اقامت: ----------------- وضعیت حضور: غایب پیغامها: 36 |
![]() موضوع: یکی میخواد بخونه اما نداره.چرا؟فرستاده شده : 20 آبان 1388 ساعت 7:26 ق.ظ |
|
سلام .منم دوست دارم بخونم مثل همه.اما کتابام توی شهرم پیدا نمیشه.اینهمه کتاب که شماها نوشتین من ندارم و نمیتونم تهیه کنم.کتابخونه دانشگاه شهرما را پر از کتابه اما حیف که فقط فقط اجازه به دانشجوهای دانشگاه میده تا برن.و برای من که فارق تحصیل شدم کسی اجازه ورود به کتابخونه هم نمیده.با اینکه 2 سال دانشجوی همون دانشگاه بودم!!!چند تا کتاب داشتم خوندم تمام شده اما حالا دیگه هیچی ندارم بخونم.کسی هست به من بگه من میتونم از طزیق ایترنت کتاب مربوط به پزشکی یا زیست شناسی رو بخرم؟
|
|
IP ثبت شد |
|
|
8612244134
عضو جديد
![]() فرستاده شده : 20 آبان 1388 ساعت 11:28 ق.ظ |
|
سلام دوست عزيز شما مي توانيد از طريق اينترنت كتاب بخريد.اصلا ناراحت نباشيد لازم نيست مثلابراي ميكروب انواع كتاب براي ميكروب هست اما اگر يكي از آن كتابها را خوب بفهميد ديگر لازم نيست همه را بخوانيد چون همه يك چيز را مي گويند بعضي ها بيشتر توضيح دادند بعضي ها كمتر ژس ناراحت نباشيد.موفق باشيد
|
|
IP ثبت شد |
|
|
sabze
عضو جديد
عضویت : 14 اسفند 1387 محل اقامت: ----------------- وضعیت حضور: غایب پیغامها: 36 |
![]() فرستاده شده : 20 آبان 1388 ساعت 11:51 ق.ظ |
|
چطور میشه از طریق اینترنت کتاب خرید؟اما برای ارشد از یک منبع که فقط نمیاد.باید چند تا منبع رو خوند.
|
|
IP ثبت شد |
|
|
سوگول
عضو جديد
عضویت : 10 آبان 1388 محل اقامت: خراسان رضوی وضعیت حضور: غایب پیغامها: 16 |
![]() فرستاده شده : 20 آبان 1388 ساعت 1:23 ب.ظ |
|
سلام دوست من مشکل شهرها ی کوچیک همینه تو میتونی به سایت www.iran biologi.irمراجعه کنی کتابها و قیمتشون هست 3یا 4 روزه میرسه بگو خانم عسکریان معرفیم کردن اینجوری بهتره
ویرایش شده توسط سوگول - 20 آبان 1388 ساعت 1:24 ب.ظ |
|
IP ثبت شد |
|
|
sabze
عضو جديد
![]() فرستاده شده : 21 آبان 1388 ساعت 1:10 ب.ظ |
|
mamnon .ke moearefi kardin.hatman sar mizanam.shahr ma markaz ostane.ama chi begam!!!!!!!!!!!!!!
|
|
IP ثبت شد |
|
|
سوگول
عضو جديد
![]() فرستاده شده : 21 آبان 1388 ساعت 7:21 ب.ظ |
|
میشه بپرسم کدوم مرکز استانی
|
|
IP ثبت شد |
|
|
ژنتيك پزشكي
عضو جديد
![]() فرستاده شده : 30 آبان 1388 ساعت 8:10 ب.ظ |
|
دوست عزيز ممكنه به جاي پرسيدن ادرس؛به سوال ايشون جواب بديد؛با تشكر.
|
|
IP ثبت شد |
|
|
سوگول
عضو جديد
![]() فرستاده شده : 30 آبان 1388 ساعت 8:49 ب.ظ |
|
مگه ندیدی جوابشو دادم چشاتو باز کن بزو دوباره ببین
|
|
IP ثبت شد |
|
|
ژنتيك پزشكي
عضو جديد
![]() فرستاده شده : دیروز ساعت 11:43 ق.ظ |
|
دوست عزيز؛لطفا از پرسيدن هر گونه ادرس خوداري فرماييد!به جاي اين پرسشها به فكر پاسخ دهي مناسب و شايسته باشيد،
من مصرف روزانه يك ليوان فلفل براي بهبودي زبان شريفتان را توصيه ميفرمايم. |
|
IP ثبت شد |
|
|
||
انتخاب تالار |
شما نمیتوانید بحث جدیدی را شروع کنید شما نمیتوانید به بحثها پاسخ دهید شما نمیتوانید پیامهای خود را در این تالار حذف کنید شما نمیتوانید پیغامتان را ویرایش کنید شما نمیتوانید در این تالار صندوق رأی ایجاد كنید شما نمیتوانید رأی بدهید |
|